Laundry Kings Ontzorgt

Toenemende druk op de zorg

De werkdruk in de zorg stijgt de afgelopen jaren flink. Aan de ene kant is er een tekort aan zorgpersoneel, terwijl de mensen die zorg nodig hebben toenemen. Daardoor neemt de vraag naar zorg en ondersteuning toe. Veel zorg wordt verplaatst naar zorginstellingen en zorg aan huis. Ook wordt vaker een groot beroep gedaan op mantelzorgers. Wij vinden het belangrijk dat u als zorgverlener meer tijd kunt besteden aan het verlenen van de nodige zorg. Daarom dragen wij graag een steentje bij.

Een zorg minder

Merkt u ook dat er veel verschillende taken op u af komen als zorgverlener/mantelzorger? Met onze service proberen wij de druk te verlichten en u te ontzorgen. Laundry Kings is er voor alle was- en stoomgoed. Wij werken professioneel, met hoogstaande apparatuur en bieden een ophaal- en bezorgservice. Geef zelf aan wanneer u wilt dat het wasgoed wordt opgehaald en weer wordt teruggebracht. Zo heeft u een zorg minder!
Toenemende druk op de zorg
Een zorg minder

Laundry Kings Ontzorgt

Bent u op zoek naar een oplossing om alle wasgoed professioneel uit te besteden? Heeft u behoefte aan een structurele oplossing of wilt u eenmalig gebruik maken van onze service? Of het nu gaat om het wasgoed van een huishouden, of het wasgoed van een zorginstelling; Besteed de zorg voor alle was- en stoomgoed uit! Laundry Kings is hierin gespecialiseerd. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heeft u vragen of wilt u graag extra informatie? Bel ons of neem contact op via ons contact formulier.