Laundry Kings Ontzorgt

Heeft u behoefte aan een structurele oplossing of wilt u eenmalig gebruik maken van onze service? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zorg

Toenemende druk op de zorg

De werkdruk in de zorg stijgt de afgelopen jaren flink. Aan de ene kant is er een tekort aan zorgpersoneel, terwijl de mensen die zorg nodig hebben toenemen. Daardoor neemt de vraag naar zorg en ondersteuning toe. Veel zorg wordt verplaatst naar zorginstellingen en zorg aan huis. Ook wordt vaker een groot beroep gedaan op mantelzorgers. Wij vinden het belangrijk dat u als zorgverlener meer tijd kunt besteden aan het verlenen van de nodige zorg. Daarom dragen wij graag een steentje bij.

Een zorg minder

Merkt u ook dat er veel verschillende taken op u af komen als zorgverlener of mantelzorger? Met onze service proberen wij de druk te verlichten en u te ontzorgen. Laundry Kings is er voor alle was- en stoomgoed. Wij werken professioneel, met hoogstaande apparatuur en bieden een ophaal- en bezorgservice. Geef zelf aan wanneer u wilt dat het wasgoed wordt opgehaald en weer wordt teruggebracht. Zo heeft u een zorg minder!

Zorg

Ontvang 10% korting op uw eerste bestelling of

10% korting op de eerste maand van uw abonnement met code Welkom10%. Inplannen»

Een zorg minder

Laundry Kings Ontzorgt

Bent u op zoek naar een oplossing om alle wasgoed professioneel uit te besteden? Heeft u behoefte aan een structurele oplossing of wilt u eenmalig gebruik maken van onze service? Of het nu gaat om het wasgoed van een huishouden, of het wasgoed van bewoners in een zorginstelling; Besteed de zorg voor alle was- en stoomgoed uit! Laundry Kings is hierin gespecialiseerd. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heeft u vragen of wilt u graag extra informatie? Bel ons of neem contact op via ons contact formulier.

0
  Uw Wasmand
  Uw wasmand is leeg.

  De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

   Gemengde was

   Bij gemengde was wordt uw wasgoed bij elkaar gewassen ongeacht kleuren of materialen. Indien er sprake is van een groot volume is het mogelijk om te kijken of het wasgoed gesorteerd gewassen kan worden.

   Gesorteerde was

   Bij gesorteerde was kunt u uw wasgoed sorteren op kleur en/of aantal graden waarop gewassen wordt. Wij gebruiken hiervoor twee aparte wasmachines. Bij gesorteerd wasgoed is er minimaal aantal van 8 Kilogram.

   Wasmand

   De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

   Wasservice: Wat kan?

   Wasservice: Wat kan niet?

   Gordijnen

   Besluit u om uw gordijnen te laten reinigen, lees dan goed welke wasvoorschriften gelden voor de gordijnstof.

   Wij adviseren u van te voren te controleren of er een waslabel aanwezig is of dat u de wasvoorschriften heeft ontvangen bij uw aankoop. Wanneer er geen waslabel of wasvoorschriften aanwezig is wassen wij de gordijnen op 30 graden en is dit op eigen risico. Wanneer wij de gordijnen reinigen, hangen wij deze nat op en laat ze goed drogen voordat we ze gaan persen. 

   Na het reinigen van de gordijnen kan er soms kreukels in zitten. De meeste gordijnen hebben een kreukherstellende finish die de kreuken in een paar weken tijd strak trekt. In meeste gevallen gaan deze ook weg wanneer wij de gordijnen persen.

   Indien uw gordijn voor de eerste keer gereinigd wordt moet u rekening houden met een krimptolerantie van 2 tot 4%.

   Wat betekent krimptolerantie? Het geeft procentueel aan hoeveel een gordijn door reiniging mag of kan krimpen.

   Het kan ongeveer een week duren tot uw gordijn klaar is.

   Next day delivery

   Bezorgservice binnen 24 uur (Next day delivery)? Dat kan zeker! Hier zijn extra kosten aan verbonden van €7,50.

   Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 24 uurs bezorgservice (Next day delivery) kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. In het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed geldt de 24 uursservice niet. 

   48 uurs service

   Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 48 uurs bezorgservice kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. Bijvoorbeeld in het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed kunnen we niet garanderen dat het binnen 48 uur klaar is.