Een drukke leven met gezin en kinderen?

Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om uw huishoudelijke taken bij te houden.

Wat bieden wij?

Laundry Kings ondersteunt al jarenlang gezinnen met hun wasgoed, door deze zorg volledig uit handen te nemen. Of u nu een eenmalige service nodig heeft of kiest voor een van onze abonnementen waarmee u wekelijks ontzorgd wordt, wij staan voor u klaar.

Veel gezinnen gingen u al voor en zijn zeer tevreden met onze service. 

Geniet van meer vrije tijd en minder stress. Probeer Laundry Kings vandaag nog en ervaar het gemak van een professionele wasservice.

Werkwijze

Hoe werken wij?

​Laundry Kings, een ophaal- en bezorgservice voor al uw was- en stoomgoed.

Lees hier onze werkwijze.

Afspraak maken

Plan online een afspraak door de ophaal-, bezorg datum en tijd op te geven. Kies de diensten die u wilt. Vul uw gegevens in en bevestig de afspraak.

Ophalen

Bij het ophaalmoment overhandigt u het wasgoed in een waszak, deze nemen we mee. Wij wegen het zodat u weet hoeveel kilogram het is en zullen dit per email bevestigen.

Bezorgen

Wij brengen uw wasgoed op de afgesproken datum en tijd terug. Afrekenen kunt u doen door te pinnen, iDEAL betaallink of contant te betalen bij aflevering.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen!

S.H
Aerdenhout
Lees verder
Wij zijn nu ruim een half jaar klant en zeer tevreden. Ze zijn flexibel in het ophalen en terugbrengen van de was. Relaxte communicatie en natuurlijk het allerbelangrijkste: schone en netjes gevouwen was. Wij willen niet meer anders.
C.B
Haarlem
Lees verder
Friendly and timely service! I also like that they weigh the laundry before they take it so you know exactly how much you’re going to pay. I’ve used another laundry service that didn’t weigh it before taking it and was overcharged multiple times. I’ll be using Laundry kings again!
H.S
Alphen aan den Rijn
Lees verder
Laat al 6 maanden mijn was doen door Laundry Kings en nog nooit klachten gehad. Goede service.

Een keer proberen?

Dat begrijpen wij heel goed. Plan een afspraak in om uw wasgoed te laten ophalen.

0
  Uw Wasmand
  Uw wasmand is leeg.

  De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

   Gemengde was

   Bij gemengde was wordt uw wasgoed bij elkaar gewassen ongeacht kleuren of materialen. Indien er sprake is van een groot volume is het mogelijk om te kijken of het wasgoed gesorteerd gewassen kan worden.

   Gesorteerde was

   Bij gesorteerde was kunt u uw wasgoed sorteren op kleur en/of aantal graden waarop gewassen wordt. Wij gebruiken hiervoor twee aparte wasmachines. Bij gesorteerd wasgoed is er minimaal aantal van 8 Kilogram.

   Wasmand

   De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

   Wasservice: Wat kan?

   Wasservice: Wat kan niet?

   Gordijnen

   Besluit u om uw gordijnen te laten reinigen, lees dan goed welke wasvoorschriften gelden voor de gordijnstof.

   Wij adviseren u van te voren te controleren of er een waslabel aanwezig is of dat u de wasvoorschriften heeft ontvangen bij uw aankoop. Wanneer er geen waslabel of wasvoorschriften aanwezig is wassen wij de gordijnen op 30 graden en is dit op eigen risico. Wanneer wij de gordijnen reinigen, hangen wij deze nat op en laat ze goed drogen voordat we ze gaan persen. 

   Na het reinigen van de gordijnen kan er soms kreukels in zitten. De meeste gordijnen hebben een kreukherstellende finish die de kreuken in een paar weken tijd strak trekt. In meeste gevallen gaan deze ook weg wanneer wij de gordijnen persen.

   Indien uw gordijn voor de eerste keer gereinigd wordt moet u rekening houden met een krimptolerantie van 2 tot 4%.

   Wat betekent krimptolerantie? Het geeft procentueel aan hoeveel een gordijn door reiniging mag of kan krimpen.

   Het kan ongeveer een week duren tot uw gordijn klaar is.

   Next day delivery

   Bezorgservice binnen 24 uur (Next day delivery)? Dat kan zeker! Hier zijn extra kosten aan verbonden van €7,50.

   Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 24 uurs bezorgservice (Next day delivery) kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. In het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed geldt de 24 uursservice niet. 

   48 uurs service

   Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 48 uurs bezorgservice kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. Bijvoorbeeld in het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed kunnen we niet garanderen dat het binnen 48 uur klaar is.