Laundry Kings, stomerij & wasservice aan huis!

Regel het nu makkelijk online. Opgehaald en tot uw voordeur
weer afgeleverd binnen 48 uur.

Werkwijze

Hoe werken wij?

​Laundry Kings, een stomerij met ophaal- en bezorgservice voor al uw was- en stoomgoed.

Lees hier onze werkwijze.

Afspraak maken

Plan online een afspraak door de ophaal-, bezorg datum en tijd op te geven. Kies de diensten die u wilt. Vul uw gegevens in en bevestig de afspraak.

Ophalen

Bij het ophaalmoment overhandigt u het wasgoed in een waszak, deze nemen we mee. Wij wegen het zodat u weet hoeveel kilogram het is en zullen dit per email bevestigen.

Bezorgen

Wij brengen uw wasgoed op de afgesproken datum en tijd terug. Afrekenen kunt u doen door te pinnen, iDEAL betaallink of contant te betalen bij aflevering.

Diensten

Wat bieden wij?

Onze diensten zijn zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

Wasabonnementen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, maar wilt u hiervoor een abonnement? Dat is zeker mogelijk. Met onze abonnementen proberen wij de dagelijkse drukte te verlichten en u te ontzorgen. Bekijk onze opties.

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen!

Meer reviews lezen? Vind ons op Google!
Bent u een bestaande klant? Laat een review achter.
We horen graag uw mening over onze service.

H.V
Alphen aan den Rijn
Lees verder
Wil jullie een compliment geven voor m,n kleding wat voortreffelijk is behandelt. Ik ben er heel blij mee en de verzorging ervan prima. Dus nogmaals hartelijk dank
H.J
Alphen aan den Rijn
Lees verder
We zijn geweldig geholpen door uw firma: heel snel een afspraak voor halen en brengen, keurig, vriendelijk en vertrouwenwekkend. Het heeft ons een leeftijdsmijlpaal doen passeren.
Franck
Heemstede
Lees verder
Very efficient home pickup/delivery service. Good quality and sharp on communication, always willing to improve. 5 stars service

Ontvang 10% korting op uw eerste bestelling of

10% korting op de eerste maand van uw abonnement met code Welkom10%. Inplannen»

Bestellen

Bestel nu eenvoudig & snel

Bestelmogelijkheden.

0
  Uw Wasmand
  Uw wasmand is leeg.

  De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

   Gemengde was

   Bij gemengde was wordt uw wasgoed bij elkaar gewassen ongeacht kleuren of materialen. Indien er sprake is van een groot volume is het mogelijk om te kijken of het wasgoed gesorteerd gewassen kan worden.

   Gesorteerde was

   Bij gesorteerde was kunt u uw wasgoed sorteren op kleur en/of aantal graden waarop gewassen wordt. Wij gebruiken hiervoor twee aparte wasmachines. Bij gesorteerd wasgoed is er minimaal aantal van 8 Kilogram.

   Wasmand

   De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

   Wasservice: Wat kan?

   Wasservice: Wat kan niet?

   Gordijnen

   Besluit u om uw gordijnen te laten reinigen, lees dan goed welke wasvoorschriften gelden voor de gordijnstof.

   Wij adviseren u van te voren te controleren of er een waslabel aanwezig is of dat u de wasvoorschriften heeft ontvangen bij uw aankoop. Wanneer er geen waslabel of wasvoorschriften aanwezig is wassen wij de gordijnen op 30 graden en is dit op eigen risico. Wanneer wij de gordijnen reinigen, hangen wij deze nat op en laat ze goed drogen voordat we ze gaan persen. 

   Na het reinigen van de gordijnen kan er soms kreukels in zitten. De meeste gordijnen hebben een kreukherstellende finish die de kreuken in een paar weken tijd strak trekt. In meeste gevallen gaan deze ook weg wanneer wij de gordijnen persen.

   Indien uw gordijn voor de eerste keer gereinigd wordt moet u rekening houden met een krimptolerantie van 2 tot 4%.

   Wat betekent krimptolerantie? Het geeft procentueel aan hoeveel een gordijn door reiniging mag of kan krimpen.

   Het kan ongeveer een week duren tot uw gordijn klaar is.

   Next day delivery

   Bezorgservice binnen 24 uur (Next day delivery)? Dat kan zeker! Hier zijn extra kosten aan verbonden van €7,50.

   Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 24 uurs bezorgservice (Next day delivery) kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. In het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed geldt de 24 uursservice niet. 

   48 uurs service

   Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 48 uurs bezorgservice kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. Bijvoorbeeld in het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed kunnen we niet garanderen dat het binnen 48 uur klaar is.