Abonnementen​

Gratis ophaal & bezorgservice.

Bezorgd binnen 48 uur.

Voordelige tarieven!

Abonnementsduur drie maanden.

Stomerij & Wasservice Laundry Kings is er voor alle was- en stoomgoed. Wij werken professioneel, met hoogstaande apparatuur en bieden een ophaal- en bezorgservice.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten maar wilt u hiervoor een wasabonnement? Dat is zeker mogelijk.

Met onze wasabonnementen proberen wij de dagelijkse drukte te verlichten en u te ontzorgen. U geeft wekelijks zelf aan wanneer u wilt dat het wasgoed wordt opgehaald en weer wordt teruggebracht.

Kies een van de volgende wasabonnementen.

Werkwijze

Hoe werkt het wasabonnement?

Lees hier onze werkwijze.

Afspraak maken

Plan online een afspraak door de ophaal-, bezorg datum en tijd op te geven. Kies het wasabonnement die u wilt. Vul uw gegevens in en bevestig de afspraak.

Ophalen

Bij het ophaalmoment overhandigt u de wasgoed in een waszak, deze ontvangt u gratis van ons. Wij wegen het zodat u weet hoeveel kilogram het is en of het binnen het gekozen wasabonnement valt.

Bezorgen

Wij brengen uw wasgoed op de afgesproken datum en tijd terug. Bij een wasabonnement ontvangt u einde van de maandelijks een factuur. Deze kunt u betalen door middel van een iDEAL betaallink of overboeking.

SERVICE

Alle wasabonnementen zijn inclusief een gratis waszak en ophaal- bezorgservice.

 • 48 uursservice
 • Ophaal & Bezorgservice
 • Abonnementsduur drie maanden

 

EXTRA KILOGRAM

Als u meer kilogram aanbied dan binnen uw wasabonnement valt, wordt er per extra kilogram een meerprijs in rekening gebracht. Dit zal het standaard tarief per kilogram zijn. Bekijk hier onze prijzen.

VOORDELEN WASABONNEMENT

 • Voordelige tarieven!
 • €5,- Combinatie voordeel! Bij het combineren van meerdere wasabonnementen, krijgt u €5,- korting op de maandelijkse abonnementsprijzen. Stel uw wasabonnementen samen en profiteer naast de andere voordelen ook van maandelijkse korting. Deze korting is niet van toepassing op prijzen buiten het abonnementen.
 • 10% Korting op alle stoomgoed.
 • 10% Korting op onze strijkservice.
 • Acties voor abonnementhouders!
 • Wilt u eerst een offerte voor een wasabonnement?

  Vraag simpel een offerte aan en ontvang een aanbod op maat om de wasservice, strijkservice of stomerij service te laten verzorgen voor u (zakelijk of particulier). Heeft u nog vragen of wilt u graag extra informatie? Bel ons gerust of neem contact op via ons contact formulier.

  Offerte Formulier

  Ontvang 10% korting op uw eerste bestelling of

  10% korting op de eerste maand van uw abonnement met code Welkom10%. Inplannen»

  0
   Uw Wasmand
   Uw wasmand is leeg