Laundry Kings, Abonnementen!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten maar wilt u hiervoor een wasabonnement? Dat is zeker mogelijk.

Abonnementen​ Prijslijst

Gratis ophaal & bezorgservice.

Bezorgd binnen 48 uur.

Voordelige tarieven!

Abonnementsduur drie maanden.

Selecteer een dienst.

Eerst een keer proberen?

Wilt u graag een wasabonnement, maar wilt u onze service eerst een keer proberen? Dat begrijpen wij heel goed. Plan een afspraak in om uw wasgoed te laten ophalen.

Wat bieden wij?

Blijven er bij u huishoudelijke taken liggen?

Voor uw wasgoed hebben wij de oplossing! Met onze wasabonnementen proberen wij de dagelijkse druk te verlichten en u daarin te ontzorgen. U geeft wekelijks zelf aan wanneer u wilt dat het wasgoed wordt opgehaald en weer wordt teruggebracht. Heel simpel en dan is de was weer gedaan.

Wilt u eerst een offerte voor een wasabonnement?

Vraag simpel een offerte aan en ontvang een aanbod op maat om de wasservice, strijkservice of stomerij service te laten verzorgen voor u (zakelijk of particulier). Heeft u nog vragen of wilt u graag extra informatie? Bel ons gerust of neem contact op via ons contact formulier.

  Naam

  E-Mailadres

  Telefoonnummer

  Plaats

  Beschrijf de wasbehoefte

  Werkwijze

  Hoe werkt het wasabonnement?

  ​Laundry Kings, een ophaal- en bezorgservice voor al uw was- en stoomgoed.

  Lees hier onze werkwijze.

  Afspraak maken

  Plan online een afspraak door de ophaal-, bezorg datum en tijd op te geven. Kies het wasabonnement die u wilt. Vul uw gegevens in en bevestig de afspraak.

  Ophalen

  Bij het ophaalmoment overhandigt u de wasgoed in een waszak, deze ontvangt u gratis van ons. Wij wegen het zodat u weet hoeveel kilogram het is en of het binnen het gekozen wasabonnement valt.

  Bezorgen

  Wij brengen uw wasgoed op de afgesproken datum en tijd terug. Bij een wasabonnement ontvangt u maandelijks een factuur. Deze kunt u betalen door middel van een iDEAL betaallink of overboeking.

  Alle wasabonnementen zijn inclusief een gratis waszak en ophaal- bezorgservice.

  48 uursservice
  Ophaal & Bezorgservice
  Abonnementsduur drie maanden

  Extra Kilogram

  Als u meer kilogram aanbied dan binnen uw wasabonnement valt, wordt er per extra kilogram een meerprijs in rekening gebracht. Dit zal het standaard tarief per kilogram zijn. Bekijk hier onze prijzen.

  Voordelen Wasabonnement

 • Voordelige tarieven!
 • €5,- Combinatie voordeel! Bij het combineren van meerdere wasabonnementen, krijgt u €5,- korting op de maandelijkse abonnementsprijzen. Stel uw wasabonnementen samen en profiteer naast de andere voordelen ook van maandelijkse korting. Deze korting is niet van toepassing op prijzen buiten het abonnementen.
 • 10% Korting op alle stoomgoed.
 • 10% Korting op onze strijkservice.
 • Acties voor abonnementhouders!
 • Ontvang 10% korting op uw eerste bestelling of

  10% korting op de eerste maand van uw abonnement met code Welkom10%. Inplannen»
  0
   Uw Wasmand
   Uw wasmand is leeg.

   De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

    Gemengde was

    Bij gemengde was wordt uw wasgoed bij elkaar gewassen ongeacht kleuren of materialen. Indien er sprake is van een groot volume is het mogelijk om te kijken of het wasgoed gesorteerd gewassen kan worden.

    Gesorteerde was

    Bij gesorteerde was kunt u uw wasgoed sorteren op kleur en/of aantal graden waarop gewassen wordt. Wij gebruiken hiervoor twee aparte wasmachines. Bij gesorteerd wasgoed is er minimaal aantal van 8 Kilogram.

    Wasmand

    De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

    Wasservice: Wat kan?

    Wasservice: Wat kan niet?

    Gordijnen

    Besluit u om uw gordijnen te laten reinigen, lees dan goed welke wasvoorschriften gelden voor de gordijnstof.

    Wij adviseren u van te voren te controleren of er een waslabel aanwezig is of dat u de wasvoorschriften heeft ontvangen bij uw aankoop. Wanneer er geen waslabel of wasvoorschriften aanwezig is wassen wij de gordijnen op 30 graden en is dit op eigen risico. Wanneer wij de gordijnen reinigen, hangen wij deze nat op en laat ze goed drogen voordat we ze gaan persen. 

    Na het reinigen van de gordijnen kan er soms kreukels in zitten. De meeste gordijnen hebben een kreukherstellende finish die de kreuken in een paar weken tijd strak trekt. In meeste gevallen gaan deze ook weg wanneer wij de gordijnen persen.

    Indien uw gordijn voor de eerste keer gereinigd wordt moet u rekening houden met een krimptolerantie van 2 tot 4%.

    Wat betekent krimptolerantie? Het geeft procentueel aan hoeveel een gordijn door reiniging mag of kan krimpen.

    Het kan ongeveer een week duren tot uw gordijn klaar is.

    Next day delivery

    Bezorgservice binnen 24 uur (Next day delivery)? Dat kan zeker! Hier zijn extra kosten aan verbonden van €7,50.

    Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 24 uurs bezorgservice (Next day delivery) kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. In het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed geldt de 24 uursservice niet. 

    48 uurs service

    Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 48 uurs bezorgservice kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. Bijvoorbeeld in het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed kunnen we niet garanderen dat het binnen 48 uur klaar is.