Op zoek naar een strijkservice?

Strijken kan een tijdrovende klus zijn. Wellicht herkent u dit en probeert u het zo min mogelijk te doen. Stelt u zich eens voor dat u zich niet meer bezig hoeft te houden met strijken en extra vrije tijd heeft. Hoe klinkt dat? Wij nemen uw strijk uit handen en leveren top kwaliteit!

Onze wasserettes leveren uitstekend werk en zorgen ervoor dat uw strijkgoed er weer strak uitziet. Wij gebruiken professionele strijk- en stoomapparatuur, waardoor u zeker bent van een mooi resultaat. Zo komt u goed voor de dag en bespaart u tijd.

De strijkservice gaat per kilo met de optie het strijkgoed op hangers of gevouwen teruggeleverd te krijgen.

Werkwijze

Strijkservice bij Laundry Kings

Lees hier onze werkwijze.

Afspraak maken

Plan online een afspraak door de ophaal-, bezorg datum en tijd op te geven. Kies de diensten die u wilt. Vul uw gegevens in en bevestig de afspraak.

Ophalen

Bij het ophaalmoment overhandigt u het strijkgoed in een waszak, deze ontvangt u van ons. Wij wegen het zodat u weet hoeveel kilogram het is en zullen dit per email aan u bevestigen. Bepaalde items gaan per stuk.

Bezorgen

Wij brengen uw strijkgoed op de afgesproken datum en tijd terug. Afrekenen kunt u doen door te pinnen, iDEAL betaallink te gebruiken of contant te betalen bij aflevering.

Overhemden Service

Ziet u er tegenop om al uw overhemden te wassen en te strijken? Boorden die niet helemaal schoon worden of delen die telkens weer verkreukelen? Wacht niet langer en laat ons het oplossen voor u. Op efficiënte en professionele wijze worden uw overhemden gewassen en gestreken. Dankzij de juiste behandeling en het gebruik van professionele apparatuur blijven uw overhemden als nieuw.

Naast onze strijkservice bieden wij onze overhemden service aan. Overhemden gaan per stuk en worden standaard gewassen, gestreken en geleverd op hangers.  Alleen strijken is ook mogelijk. 

Bekijk voor een volledige overzicht onze prijslijst

Bestellen

Bestel nu eenvoudig uw strijkservice

Maak direct gebruik van onze strijkservice

0
    Uw Wasmand
    Uw wasmand is leeg.

    De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.