beddengoed

Kies het service dat bij u past.

Wij zijn er voor al uw was- en stoomgoed. Wij bieden professionele stomerij- en wasservices aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Wasservice

Onze diensten zijn zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Kwaliteit en service staan bij ons op nummer 1! Daarom gaan wij met uiterste zorg om met uw wasgoed. Onze wasservice is voor dagelijkse wasgoed en prijzen zijn per kilo. Uw kleren worden op de juiste temperatuur gewassen, zachtjes in de wasdroger gedroogd en netjes opgevouwen indien gewenst.

Wassen & Drogen

4,40
/ per kilo
 • Prijs per kilo
 • Wassen & Drogen - Gemengde was
 • Gratis ophaal & bezorgservice
 • Minimum orderbedrag € 34,95

Wassen, Drogen & Vouwen

6,60
/ per kilo
 • Prijs per kilo
 • Wassen, Drogen & Vouwen -Gemengde was
 • Gratis ophaal & bezorgservice​
 • Minimum orderbedrag € 34,95

Stomerij

Kan uw kledingstuk niet zomaar in een wasmachine gewassen worden? Dan bent u bij Laundry Kings aan het juiste adres. Het is goed om deze kleding dan door ons te laten reinigen. We kijken welke behandeling het beste past bij uw kleding. Uw stoomgoed wordt chemisch gereinigd of uw wasgoed op de juiste manier gewassen en vervolgens mooi geperst. Onze stomerij levert uitstekend werk en zorgt ervoor dat uw stoomgoed of wasgoed er weer strak uitziet met de juiste behandeling.

0
  Uw Wasmand
  Uw wasmand is leeg.

  De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

   Gemengde was

   Bij gemengde was wordt uw wasgoed bij elkaar gewassen ongeacht kleuren of materialen. Indien er sprake is van een groot volume is het mogelijk om te kijken of het wasgoed gesorteerd gewassen kan worden.

   Gesorteerde was

   Bij gesorteerde was kunt u uw wasgoed sorteren op kleur en/of aantal graden waarop gewassen wordt. Wij gebruiken hiervoor twee aparte wasmachines. Bij gesorteerd wasgoed is er minimaal aantal van 8 Kilogram.

   Wasmand

   De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

   Wasservice: Wat kan?

   Wasservice: Wat kan niet?

   Gordijnen

   Besluit u om uw gordijnen te laten reinigen, lees dan goed welke wasvoorschriften gelden voor de gordijnstof.

   Wij adviseren u van te voren te controleren of er een waslabel aanwezig is of dat u de wasvoorschriften heeft ontvangen bij uw aankoop. Wanneer er geen waslabel of wasvoorschriften aanwezig is wassen wij de gordijnen op 30 graden en is dit op eigen risico. Wanneer wij de gordijnen reinigen, hangen wij deze nat op en laat ze goed drogen voordat we ze gaan persen. 

   Na het reinigen van de gordijnen kan er soms kreukels in zitten. De meeste gordijnen hebben een kreukherstellende finish die de kreuken in een paar weken tijd strak trekt. In meeste gevallen gaan deze ook weg wanneer wij de gordijnen persen.

   Indien uw gordijn voor de eerste keer gereinigd wordt moet u rekening houden met een krimptolerantie van 2 tot 4%.

   Wat betekent krimptolerantie? Het geeft procentueel aan hoeveel een gordijn door reiniging mag of kan krimpen.

   Het kan ongeveer een week duren tot uw gordijn klaar is.

   Next day delivery

   Bezorgservice binnen 24 uur (Next day delivery)? Dat kan zeker! Hier zijn extra kosten aan verbonden van €7,50.

   Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 24 uurs bezorgservice (Next day delivery) kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. In het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed geldt de 24 uursservice niet. 

   48 uurs service

   Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 48 uurs bezorgservice kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. Bijvoorbeeld in het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed kunnen we niet garanderen dat het binnen 48 uur klaar is.