Prijzen & Afspraak Plannen

Stomerij Laundry Kings haalt uw wasgoed op en bezorgt deze gewassen, gevouwen en/of gestreken terug. Middels onze online planner bepaalt u zelf de ophaal- en bezorgtijden zodat het u altijd schikt.

Uw wasgoed wordt vervolgens binnen 48 uur weer thuisbezorgd!

Bezorgservice binnen 24 uur(Next day delivery)? Dat kan zeker! Hier zijn extra kosten aan verbonden van €7,50.

De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

Gratis ophaal & bezorgservice.
Minimaal 4 kilo.
Bezorgd binnen 48 uur.

Alle prijzen zijn inclusief gratis waszak en ophaal- bezorgservice. Wij willen u erop wijzen dat we geen bezorgservice in het weekend hebben tenzij dit afgesproken is.
Het kan voorkomen dat wij wegens drukte of andere omstandigheden helaas niet aan onze 24 uur bezorgservice(Next day delivery) kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen.
Staat uw kledingstuk er niet tussen? Of gaat het om een groot volume? Bel ons op 085-4895899 om de mogelijkheden te bespreken.

Nog vragen?

Heeft u vragen? Bekijk onze FAQs voor de meestgestelde vragen over onze diensten misschien wordt uw vraag hier al beantwoordt. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

0
Wasmand