Op zoek naar een overhemden service?

Ziet u er tegenop om al uw overhemden te wassen en te strijken? Boorden die niet helemaal schoon worden of delen die telkens weer verkreukelen?

 Wacht niet langer en laat ons het oplossen voor u. Op efficiënte en professionele wijze worden uw overhemden gewassen en gestreken. Dankzij de juiste behandeling en het gebruik van professionele apparatuur blijven uw overhemden als nieuw.

Overhemden gaan per stuk en worden standaard gewassen, gestreken en geleverd op hangers. Alleen strijken is ook mogelijk. 

Werkwijze

Overhemden service bij Laundry Kings

Lees hier onze werkwijze.

Afspraak maken

Plan online een afspraak door de ophaal-, bezorg datum en tijd op te geven. Kies de overhemden service die u wilt. Vul uw gegevens in en bevestig de afspraak.

Ophalen

Bij het ophaalmoment overhandigt u de overhemden in een waszak, deze ontvangt u van ons. Wij tellen de overhemden na en zullen dit per email aan u bevestigen.

Bezorgen

Wij brengen uw overhemden op de afgesproken datum en tijd terug. Afrekenen kunt u doen door te pinnen, iDEAL betaallink te gebruiken of contant te betalen bij aflevering.

Strijkservice

Strijken kan een tijdrovende klus zijn. Wellicht herkent u dit en probeert u het zo min mogelijk te doen. Stelt u zich eens voor dat u zich niet meer bezig hoeft te houden met strijken en extra vrije tijd heeft. Hoe klinkt dat? Wij nemen uw strijk uit handen en leveren top kwaliteit!

Onze wasserettes leveren uitstekend werk en zorgen ervoor dat uw strijkgoed er weer strak uitziet. Wij gebruiken professionele strijk- en stoomapparatuur, waardoor u zeker bent van een mooi resultaat. Zo komt u goed voor de dag en bespaart u tijd.

Naast onze overhemden service bieden wij onze strijkservice aan om de rest van uw kleding te laten strijken. De prijs hiervoor gaat per kilo met de optie het strijkgoed op hangers of gevouwen teruggeleverd te krijgen.

Bekijk voor een volledige overzicht onze prijslijst

Bestellen

Bestel nu uw overhemden service

Maak direct gebruik van onze overhemden service

0
  Uw Wasmand
  Uw wasmand is leeg.

  De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

   Gemengde was

   Bij gemengde was wordt uw wasgoed bij elkaar gewassen ongeacht kleuren of materialen. Indien er sprake is van een groot volume is het mogelijk om te kijken of het wasgoed gesorteerd gewassen kan worden.

   Gesorteerde was

   Bij gesorteerde was kunt u uw wasgoed sorteren op kleur en/of aantal graden waarop gewassen wordt. Wij gebruiken hiervoor twee aparte wasmachines. Bij gesorteerd wasgoed is er minimaal aantal van 8 Kilogram.

   Wasmand

   De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

   Wasservice: Wat kan?

   Wasservice: Wat kan niet?

   Gordijnen

   Besluit u om uw gordijnen te laten reinigen, lees dan goed welke wasvoorschriften gelden voor de gordijnstof.

   Wij adviseren u van te voren te controleren of er een waslabel aanwezig is of dat u de wasvoorschriften heeft ontvangen bij uw aankoop. Wanneer er geen waslabel of wasvoorschriften aanwezig is wassen wij de gordijnen op 30 graden en is dit op eigen risico. Wanneer wij de gordijnen reinigen, hangen wij deze nat op en laat ze goed drogen voordat we ze gaan persen. 

   Na het reinigen van de gordijnen kan er soms kreukels in zitten. De meeste gordijnen hebben een kreukherstellende finish die de kreuken in een paar weken tijd strak trekt. In meeste gevallen gaan deze ook weg wanneer wij de gordijnen persen.

   Indien uw gordijn voor de eerste keer gereinigd wordt moet u rekening houden met een krimptolerantie van 2 tot 4%.

   Wat betekent krimptolerantie? Het geeft procentueel aan hoeveel een gordijn door reiniging mag of kan krimpen.

   Het kan ongeveer een week duren tot uw gordijn klaar is.

   Next day delivery

   Bezorgservice binnen 24 uur (Next day delivery)? Dat kan zeker! Hier zijn extra kosten aan verbonden van €7,50.

   Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 24 uurs bezorgservice (Next day delivery) kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. In het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed geldt de 24 uursservice niet. 

   48 uurs service

   Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 48 uurs bezorgservice kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. Bijvoorbeeld in het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed kunnen we niet garanderen dat het binnen 48 uur klaar is.