Laundry Care – Ouderenzorg

Zorg

Helpende hand voor onze ouderen!

Wij zien tegenwoordig steeds vaker dat ouderen langer zelfstandig thuis wonen. Daarom wil Laundry Kings de helpende hand zijn voor onze ouderen in deze samenleving met onze service “Laundry Care – Ouderenzorg “.

Ons streven is om ouderen en hulpbehoevenden te ontzorgen en een gerust gevoel te geven door alle huishoudelijke taken omtrent het wasgoed uit handen te nemen.

Wij bieden een professionele wasverzorging voor ouderen die in verzorgingshuizen (persoonsgebonden wasgoed), aanleunwoningen en zelfstandig wonen. Met onze ophaal en bezorgservice kunnen wij dit voor alle ouderen realiseren.

Tijdens het bezorgen en ophalen van het wasgoed nemen onze vriendelijke collega’s de tijd voor een gesprekje en zetten de klant centraal.

Ook ontvangen alle senioren 10% korting op onze diensten. (m.u.v onze abonnementen) Bekijk hier onze losse diensten of kies voor een wasabonnement voor een totale wasverzorging. 

Op dit moment ontzorgen wij een aantal ouderen in het volgende regio en verzorgingshuizen.

ActiVite Rietveld in Alphen aan den Rijn
De Rijp  in Bloemendaal
Reinaldahuis  in Haarlem
Schoterhof in Haarlem
Heemhaven in Heemstede
A.G. Bodaan in Bentveld
Hoofddorp

U kunt vertrouwen op onze zorgvuldige en professionele aanpak voor het verzorgen van het wasgoed.

Voor aanvullende vragen of extra informatie betref ouderenzorg kunt u gerust contact opnemen met ons.

Laundry Kings Ontzorgt!

Geen tijd of mogelijkheid om uw wasgoed zelf te doen? Maakt u zich geen zorgen en regel het vanuit huis. Laundry Kings, stomerij & wasservice aan huis!  

Wasservice

Kwaliteit en service staan bij ons op nummer 1! Daarom gaan wij met uiterste zorg om met uw wasgoed.

Stomerij & Strijkservice

Stomen of strijken? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze wasserettes leveren uitstekend werk en zorgen ervoor dat uw wasgoed er weer strak uitziet.

Beddengoed & Linnengoed

Het wassen en strijken van beddengoed of linnengoed kan veel tijd kosten. Wij ontzorgen u graag hier in. Nadat deze zijn gewassen en gemangeld ziet het er weer top uit.

0
  Uw Wasmand
  Uw wasmand is leeg.

  De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

   Gemengde was

   Bij gemengde was wordt uw wasgoed bij elkaar gewassen ongeacht kleuren of materialen. Indien er sprake is van een groot volume is het mogelijk om te kijken of het wasgoed gesorteerd gewassen kan worden.

   Gesorteerde was

   Bij gesorteerde was kunt u uw wasgoed sorteren op kleur en/of aantal graden waarop gewassen wordt. Wij gebruiken hiervoor twee aparte wasmachines. Bij gesorteerd wasgoed is er minimaal aantal van 8 Kilogram.

   Wasmand

   De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

   Wasservice: Wat kan?

   Wasservice: Wat kan niet?

   Gordijnen

   Besluit u om uw gordijnen te laten reinigen, lees dan goed welke wasvoorschriften gelden voor de gordijnstof.

   Wij adviseren u van te voren te controleren of er een waslabel aanwezig is of dat u de wasvoorschriften heeft ontvangen bij uw aankoop. Wanneer er geen waslabel of wasvoorschriften aanwezig is wassen wij de gordijnen op 30 graden en is dit op eigen risico. Wanneer wij de gordijnen reinigen, hangen wij deze nat op en laat ze goed drogen voordat we ze gaan persen. 

   Na het reinigen van de gordijnen kan er soms kreukels in zitten. De meeste gordijnen hebben een kreukherstellende finish die de kreuken in een paar weken tijd strak trekt. In meeste gevallen gaan deze ook weg wanneer wij de gordijnen persen.

   Indien uw gordijn voor de eerste keer gereinigd wordt moet u rekening houden met een krimptolerantie van 2 tot 4%.

   Wat betekent krimptolerantie? Het geeft procentueel aan hoeveel een gordijn door reiniging mag of kan krimpen.

   Het kan ongeveer een week duren tot uw gordijn klaar is.

   Next day delivery

   Bezorgservice binnen 24 uur (Next day delivery)? Dat kan zeker! Hier zijn extra kosten aan verbonden van €7,50.

   Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 24 uurs bezorgservice (Next day delivery) kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. In het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed geldt de 24 uursservice niet. 

   48 uurs service

   Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 48 uurs bezorgservice kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. Bijvoorbeeld in het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed kunnen we niet garanderen dat het binnen 48 uur klaar is.