Laundry Care – Ouderenzorg

Zorg

Helpende hand voor onze ouderen!

Wij zien tegenwoordig steeds vaker dat ouderen langer zelfstandig thuis wonen. Daarom wil Laundry Kings de helpende hand zijn voor onze ouderen in deze samenleving met onze service “Laundry Care – Ouderenzorg “.

Ons streven is om ouderen en hulpbehoevenden te ontzorgen en een gerust gevoel te geven door alle huishoudelijke taken omtrent het wasgoed uit handen te nemen. Met onze ophaal en bezorgservice kunnen wij dit voor alle ouderen realiseren.

Tijdens het bezorgen en ophalen van het wasgoed nemen onze vriendelijke collega’s de tijd voor een gesprekje en zetten de klant centraal.

Ook ontvangen alle senioren 10% korting op onze diensten. (m.u.v onze abonnementen) Bekijk hier onze losse diensten of kies voor een wasabonnement voor een totale wasverzorging. 

Voor aanvullende vragen of extra informatie betref ouderenzorg kunt u gerust contact opnemen met ons.

Laundry Kings Ontzorgt!

Geen tijd of mogelijkheid om uw wasgoed zelf te doen? Maakt u zich geen zorgen en regel het vanuit huis. Laundry Kings, stomerij & wasservice aan huis!  

Wasservice

Kwaliteit en service staan bij ons op nummer 1! Daarom gaan wij met uiterste zorg om met uw wasgoed.

Stomerij & Strijkservice

Stomen of strijken? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze wasserettes leveren uitstekend werk en zorgen ervoor dat uw wasgoed er weer strak uitziet.

Beddengoed & Linnengoed

Het wassen en strijken van beddengoed of linnengoed kan veel tijd kosten. Wij ontzorgen u graag hier in. Nadat deze zijn gewassen en gemangeld ziet het er weer top uit.

0
    Uw Wasmand
    Uw wasmand is leeg.

    De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.