LAUNDRY KINGS

Stomerij & wasservice op werk


Regel het nu makkelijk online.
Opgehaald en weer tot uw kantoor afgeleverd binnen 48 uur.

Werkwijze

Hoe werken wij?

​Laundry Kings, een ophaal- en bezorgservice voor al uw was- en stoomgoed.

Lees hier onze werkwijze.

Afspraak maken

Kies de diensten die u wilt. Plan online een afspraak door de ophaal-, bezorg datum en tijd op te geven. Vul uw gegevens in en bevestig de afspraak.

Ophalen

Bij het ophaalmoment overhandigt u de wasgoed in een waszak, deze ontvangt u gratis van ons. Wij wegen het zodat u weet hoeveel kilogram het is en zullen dit per email bevestigen.

Bezorgen

Wij brengen uw wasgoed op de afgesproken datum en tijd terug. Afrekenen kunt u doen door te pinnen, iDEAL betaallink of contant te betalen bij aflevering.

Wasabonnementen

Bent u geïnteresseerd in onze wasservice, maar wilt u hiervoor een abonnement? Het afsluiten van een abonnement gaat makkelijk en snel, bekijk onze opties.

Diensten

Wat bieden wij?

Onze diensten zijn zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen!

Meer reviews lezen? Vind ons op Google!
Bent u een bestaande klant? Laat een review achter.
We horen graag uw mening over onze service.

Sietse
Alphen aan den Rijn
Lees verder
Altijd op tijd en altijd even vriendelijk. Ik maak gebruik van de strijk service zeer tevreden over. Zeker aan te raden!
Erik
Hoofddorp
Lees verder
Laundry kings heeft mijn pakken weer netje gemaakt. Een witte blouse was voorzien van een mega vlek en deze is niet meer te zien. Alles is netjes opgehaald en verpakt en incl nieuwe kleerhangers weer terug gebracht top service.
Manuella
Hoofddorp
Lees verder
Schone was, geweldige service, professioneel en respectvolle behandeling en ze komen hun afspraken na. Ik raad een ieder aan om gebruik te maken van Laundry Kings👍👍👍.

Prijslijst!

Wat kosten onze diensten? Bekijk hiervoor onze prijslijst.

0
    Uw Wasmand
    Uw wasmand is leeg.

    De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.