LAUNDRY KINGS

Stomerij & wasservice op werk


Regel het nu makkelijk online.
Opgehaald en weer tot uw kantoor afgeleverd binnen 48 uur.

Werkwijze

Hoe werken wij?

​Laundry Kings, een ophaal- en bezorgservice voor al uw was- en stoomgoed.

Lees hier onze werkwijze.

Afspraak maken

Kies de diensten die u wilt. Plan online een afspraak door de ophaal-, bezorg datum en tijd op te geven. Vul uw gegevens in en bevestig de afspraak.

Ophalen

Bij het ophaalmoment overhandigt u de wasgoed in een waszak, deze ontvangt u gratis van ons. Wij wegen het zodat u weet hoeveel kilogram het is en zullen dit per email bevestigen.

Bezorgen

Wij brengen uw wasgoed op de afgesproken datum en tijd terug. Afrekenen kunt u doen door te pinnen, iDEAL betaallink of contant te betalen bij aflevering.

Wasabonnementen

Bent u geïnteresseerd in onze wasservice, maar wilt u hiervoor een abonnement? Het afsluiten van een abonnement gaat makkelijk en snel, bekijk onze opties.

Diensten

Wat bieden wij?

Onze diensten zijn zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen!

Meer reviews lezen? Vind ons op Google!
Bent u een bestaande klant? Laat een review achter.
We horen graag uw mening over onze service.

Sietse
Alphen aan den Rijn
Lees verder
Altijd op tijd en altijd even vriendelijk. Ik maak gebruik van de strijk service zeer tevreden over. Zeker aan te raden!
Erik
Hoofddorp
Lees verder
Laundry kings heeft mijn pakken weer netje gemaakt. Een witte blouse was voorzien van een mega vlek en deze is niet meer te zien. Alles is netjes opgehaald en verpakt en incl nieuwe kleerhangers weer terug gebracht top service.
Manuella
Hoofddorp
Lees verder
Schone was, geweldige service, professioneel en respectvolle behandeling en ze komen hun afspraken na. Ik raad een ieder aan om gebruik te maken van Laundry Kings👍👍👍.

Prijslijst!

Wat kosten onze diensten? Bekijk hiervoor onze prijslijst.

0
  Uw Wasmand
  Uw wasmand is leeg.

  De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

   Gemengde was

   Bij gemengde was wordt uw wasgoed bij elkaar gewassen ongeacht kleuren of materialen. Indien er sprake is van een groot volume is het mogelijk om te kijken of het wasgoed gesorteerd gewassen kan worden.

   Gesorteerde was

   Bij gesorteerde was kunt u uw wasgoed sorteren op kleur en/of aantal graden waarop gewassen wordt. Wij gebruiken hiervoor twee aparte wasmachines. Bij gesorteerd wasgoed is er minimaal aantal van 8 Kilogram.

   Wasmand

   De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

   Wasservice: Wat kan?

   Wasservice: Wat kan niet?

   Gordijnen

   Besluit u om uw gordijnen te laten reinigen, lees dan goed welke wasvoorschriften gelden voor de gordijnstof.

   Wij adviseren u van te voren te controleren of er een waslabel aanwezig is of dat u de wasvoorschriften heeft ontvangen bij uw aankoop. Wanneer er geen waslabel of wasvoorschriften aanwezig is wassen wij de gordijnen op 30 graden en is dit op eigen risico. Wanneer wij de gordijnen reinigen, hangen wij deze nat op en laat ze goed drogen voordat we ze gaan persen. 

   Na het reinigen van de gordijnen kan er soms kreukels in zitten. De meeste gordijnen hebben een kreukherstellende finish die de kreuken in een paar weken tijd strak trekt. In meeste gevallen gaan deze ook weg wanneer wij de gordijnen persen.

   Indien uw gordijn voor de eerste keer gereinigd wordt moet u rekening houden met een krimptolerantie van 2 tot 4%.

   Wat betekent krimptolerantie? Het geeft procentueel aan hoeveel een gordijn door reiniging mag of kan krimpen.

   Het kan ongeveer een week duren tot uw gordijn klaar is.

   Next day delivery

   Bezorgservice binnen 24 uur (Next day delivery)? Dat kan zeker! Hier zijn extra kosten aan verbonden van €7,50.

   Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 24 uurs bezorgservice (Next day delivery) kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. In het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed geldt de 24 uursservice niet. 

   48 uurs service

   Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 48 uurs bezorgservice kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. Bijvoorbeeld in het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed kunnen we niet garanderen dat het binnen 48 uur klaar is.