Over Ons

Laundry Kings

Stomerij & Wasservice aan huis. Regel het nu makkelijk online vanuit huis.
Opgehaald en tot uw voordeur weer afgeleverd binnen 48 uur.

Laundry Kings is door twee vrienden opgericht in oktober 2013. Wij kwamen op het idee om te starten met een wasservice, nadat een bekende aanbod om ons te betalen voor het wassen en strijken van kleding en beddengoed. De persoon in kwestie had tijdelijk geen mogelijkheid om de was te doen. Al gauw haalden we de was op en brachten het naderhand weer netjes terug, zodat de persoon zelf niet heen en weer hoefde te gaan met het wasgoed. Wat begon als vriendendienst, is vervolgens verder uitgewerkt tot een professionele service en goedlopend concept. Het idee was om het uitbesteden van wassen en strijken net zo eenvoudig te maken als het bestellen van een pizza; met een druk op de knop aan huis.

In de afgelopen jaren is Laundry Kings steeds verder gegroeid en ontwikkeld. Inmiddels zijn we actief in diverse regio’s waaronder Alphen aan den Rijn, Haarlemmermeer, Zuid-Kennemerland en Amsterdam. We werken samen met professionele stomerijen en wasserettes om de beste kwaliteit te bieden.

Laundry Kings is gespecialiseerd in was- en stoomgoed voor particuliere- en zakelijke klanten. Of het nu gaat om een eenmalige of structurele oplossing; wij dragen graag bij aan het ontzorgen van onze klanten. Wij denken in mogelijkheden en maken het u zo makkelijk mogelijk.  Het wasgoed wordt door een op u gekozen tijdstip bij u opgehaald en binnen 48 uur weer teruggebracht.

Betrouwbaar, vriendelijk en servicegericht. Wij doen ons werk met veel plezier en vinden het belangrijk om de beste service en kwaliteit te bieden.

Heeft u vragen of wilt u graag extra informatie? Bel ons of neem contact op via ons contact formulier.

0
  Uw Wasmand
  Uw wasmand is leeg.

  De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

   Gemengde was

   Bij gemengde was wordt uw wasgoed bij elkaar gewassen ongeacht kleuren of materialen. Indien er sprake is van een groot volume is het mogelijk om te kijken of het wasgoed gesorteerd gewassen kan worden.

   Gesorteerde was

   Bij gesorteerde was kunt u uw wasgoed sorteren op kleur en/of aantal graden waarop gewassen wordt. Wij gebruiken hiervoor twee aparte wasmachines. Bij gesorteerd wasgoed is er minimaal aantal van 8 Kilogram.

   Wasmand

   De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

   Wasservice: Wat kan?

   Wasservice: Wat kan niet?

   Gordijnen

   Besluit u om uw gordijnen te laten reinigen, lees dan goed welke wasvoorschriften gelden voor de gordijnstof.

   Wij adviseren u van te voren te controleren of er een waslabel aanwezig is of dat u de wasvoorschriften heeft ontvangen bij uw aankoop. Wanneer er geen waslabel of wasvoorschriften aanwezig is wassen wij de gordijnen op 30 graden en is dit op eigen risico. Wanneer wij de gordijnen reinigen, hangen wij deze nat op en laat ze goed drogen voordat we ze gaan persen. 

   Na het reinigen van de gordijnen kan er soms kreukels in zitten. De meeste gordijnen hebben een kreukherstellende finish die de kreuken in een paar weken tijd strak trekt. In meeste gevallen gaan deze ook weg wanneer wij de gordijnen persen.

   Indien uw gordijn voor de eerste keer gereinigd wordt moet u rekening houden met een krimptolerantie van 2 tot 4%.

   Wat betekent krimptolerantie? Het geeft procentueel aan hoeveel een gordijn door reiniging mag of kan krimpen.

   Het kan ongeveer een week duren tot uw gordijn klaar is.

   Next day delivery

   Bezorgservice binnen 24 uur (Next day delivery)? Dat kan zeker! Hier zijn extra kosten aan verbonden van €7,50.

   Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 24 uurs bezorgservice (Next day delivery) kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. In het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed geldt de 24 uursservice niet. 

   48 uurs service

   Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 48 uurs bezorgservice kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. Bijvoorbeeld in het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed kunnen we niet garanderen dat het binnen 48 uur klaar is.