Over Ons

Laundry Kings

Stomerij & Wasservice aan huis. Regel het nu makkelijk online vanuit huis.
Opgehaald en tot uw voordeur weer afgeleverd binnen 48 uur.

Laundry Kings is door twee vrienden opgericht in oktober 2013. Wij kwamen op het idee om te starten met een wasservice, nadat een bekende aanbod om ons te betalen voor het wassen en strijken van kleding en beddengoed. De persoon in kwestie had tijdelijk geen mogelijkheid om de was te doen. Al gauw haalden we de was op en brachten het naderhand weer netjes terug, zodat de persoon zelf niet heen en weer hoefde te gaan met het wasgoed. Wat begon als vriendendienst, is vervolgens verder uitgewerkt tot een professionele service en goedlopend concept. Het idee was om het uitbesteden van wassen en strijken net zo eenvoudig te maken als het bestellen van een pizza; met een druk op de knop aan huis.

In de afgelopen jaren is Laundry Kings steeds verder gegroeid en ontwikkeld. Inmiddels zijn we actief in diverse regio’s waaronder Alphen aan den Rijn, Haarlemmermeer, Zuid-Kennemerland en Amsterdam. We werken samen met professionele stomerijen en wasserettes om de beste kwaliteit te bieden.

Laundry Kings is gespecialiseerd in was- en stoomgoed voor particuliere- en zakelijke klanten. Of het nu gaat om een eenmalige of structurele oplossing; wij dragen graag bij aan het ontzorgen van onze klanten. Wij denken in mogelijkheden en maken het u zo makkelijk mogelijk.  Het wasgoed wordt door een op u gekozen tijdstip bij u opgehaald en binnen 48 uur weer teruggebracht.

Betrouwbaar, vriendelijk en servicegericht. Wij doen ons werk met veel plezier en vinden het belangrijk om de beste service en kwaliteit te bieden.

Heeft u vragen of wilt u graag extra informatie? Bel ons of neem contact op via ons contact formulier.

0
    Uw Wasmand
    Uw wasmand is leeg.

    De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.