Bekijk onze FAQs voor de meestgestelde vragen, misschien wordt uw vraag hier al beantwoordt. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact op met ons.

Meestgestelde vragen!

Wij hanteren een minimum van 4 kilo. Als u hier een halve kilo er onder zit, gaan wij hier flexibel mee om.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.

Uw wasgoed kan binnen 48-72 uur terug gebracht worden. Binnen 24 uur tegen een meer prijs van €7.5 tijdens werkdagen. In het weekend en tijdens feestdagen bezorgen wij niet.

Ja, dit kan. Alleen overhemden gaan per stuk als u ze ook wilt laten strijken.

Nee, uw wasgoed wordt apart gewassen.

Wij wassen standaard op een lage temperatuur. Als het gewenst is kunt u, uw wasgoed ook scheiden zodat het dan op een hogere temperatuur gewassen kan worden.  U kunt dan kiezen voor gesorteerd wassen.

Ja dit kan. U kunt dan kiezen voor gesorteerd wassen. Bij het op halen kunt u deze apart aanleveren.

Afrekenen kunt u doen door te pinnen of contant te betalen bij aflevering. De factuur wordt van te voren digitaal per mail gestuurd.

Abonnementen

De abonnementsduur is in eerste instantie 3 maanden. Indien u hierna wilt opzeggen heeft u een opzegtermijn van 1 maand.

Uw abonnement gaat in op een door u gekozen dag. Begint het abonnement in het midden van een maand? Dan betaalt u alleen de abonnementskosten over die weken. De eerste en tweede maand wordt dan samen gefactureerd.

Uw abonnement wordt aan het einde van de maand gefactureerd.

De factuur kunt u betalen door middel van een overboeking.

Hiervoor dient u een account te hebben en ingelogd te zijn op onze website. Wanneer u ingelogd bent vindt u in het menu de optie "Ophaal Afspraak". Selecteer deze optie om een nieuwe afspraak te maken of klik hier om gelijk een ophaal afspraak te plannen.

Pickup & Delivery

Uw afspraak wordt per mail bevestigd. Onze bezorgservice haalt op de afgesproken dag en tijd uw wasgoed op. Graag verzoeken wij u om uw wasgoed vrij van voorwerpen aan te leveren.

Bij het ophalen van uw wasgoed nemen wij een waszak mee die u kunt gebruiken om uw kleren in te doen.

Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen zodat u precies weet hoeveel kilogram het is.

U ontvangt uw kleren terug in een schone zak.
Met daar bij een waszak, zodat u deze kan gebruiken bij de volgende afspraak.

Als u niet thuis bent in het geselecteerde tijdvak, zullen we een vergoeding van € 5,- moeten toevoegen aan uw factuur.

We sturen u een sms wanneer onze chauffeur naar uw adres rijdt. In het geval van vertragingen, zullen we ons best doen om u zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. We willen u wel vragen om er rekening mee te houden dat we een half uur eerder of later aanwezig kunnen.

Tell A Friend

U kunt zoveel vrienden uitnodigen als u maar wilt! Zolang ze nog geen account hebben bij Laundry Kings.

U moet inloggen en naar de sectie 'Mijn Account' gaan. U vindt daar uw persoonlijke URL en een formulier. Deel de URL met uw vrienden en familie via het contactformulier of geef ze gewoon uw magische link. U kunt de link op Facebook of elders ook delen.

We sturen u een e-mail zodra de bestelling van uw vriend is voltooid. De beloning is een kortingscode. Deze wordt automatisch naar u verstuurd.

Ja, dit klopt. De kortingscode wordt automatisch toegevoegd bij het versturen van het contactformulier.

Wasservice

Kwaliteit en service staan bij ons op nummer 1! Daarom gaan wij met uiterste zorg om met uw wasgoed.
Al vanaf
€4, -
per kilo

Stomerij & Strijkservice

Stomen of strijken? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze wasserettes leveren uitstekend werk en zorgen ervoor dat uw wasgoed er weer strak uitziet. Al vanaf
€3,5 -
per stuk

Beddengoed & Linnengoed

Het wassen en strijken van beddengoed of linnengoed kan veel tijd kosten. Wij ontzorgen u graag hier in. Nadat deze zijn gewassen en gemangeld ziet het er weer top uit. Al vanaf
€10, -
per kilo