Contact

Stuur een bericht.

Heeft u vragen of wilt u graag extra informatie? Neem contact op via ons contact formulier of bel ons gerust even op.

 085-4895899
 info@laundrykings.nl

Bankrek.: NL31 INGB 0006 2076 56

Kvk: 58781773

BTW: NL853179153B01

Laundry Kings is telefonisch bereikbaar van
maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur.

  Uw naam

  Uw email

  Telefoon nummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  FAQs

  Bekijk onze FAQ voor de meestgestelde vragen, misschien wordt uw vraag daar al beantwoordt.

  Wasservice

  Kwaliteit en service staan bij ons op nummer 1! Daarom gaan wij met uiterste zorg om met uw wasgoed.

  Stomerij & Strijkservice

  Stomen of strijken? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze wasserettes leveren uitstekend werk en zorgen ervoor dat uw wasgoed er weer strak uitziet.

  Beddengoed & Linnengoed

  Het wassen en strijken van beddengoed of linnengoed kan veel tijd kosten. Wij ontzorgen u graag hier in. Nadat deze zijn gewassen en gemangeld ziet het er weer top uit.

  0
   Uw Wasmand
   Uw wasmand is leeg.

   De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

    Gemengde was

    Bij gemengde was wordt uw wasgoed bij elkaar gewassen ongeacht kleuren of materialen. Indien er sprake is van een groot volume is het mogelijk om te kijken of het wasgoed gesorteerd gewassen kan worden.

    Gesorteerde was

    Bij gesorteerde was kunt u uw wasgoed sorteren op kleur en/of aantal graden waarop gewassen wordt. Wij gebruiken hiervoor twee aparte wasmachines. Bij gesorteerd wasgoed is er minimaal aantal van 8 Kilogram.

    Wasmand

    De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

    Wasservice: Wat kan?

    Wasservice: Wat kan niet?

    Gordijnen

    Besluit u om uw gordijnen te laten reinigen, lees dan goed welke wasvoorschriften gelden voor de gordijnstof.

    Wij adviseren u van te voren te controleren of er een waslabel aanwezig is of dat u de wasvoorschriften heeft ontvangen bij uw aankoop. Wanneer er geen waslabel of wasvoorschriften aanwezig is wassen wij de gordijnen op 30 graden en is dit op eigen risico. Wanneer wij de gordijnen reinigen, hangen wij deze nat op en laat ze goed drogen voordat we ze gaan persen. 

    Na het reinigen van de gordijnen kan er soms kreukels in zitten. De meeste gordijnen hebben een kreukherstellende finish die de kreuken in een paar weken tijd strak trekt. In meeste gevallen gaan deze ook weg wanneer wij de gordijnen persen.

    Indien uw gordijn voor de eerste keer gereinigd wordt moet u rekening houden met een krimptolerantie van 2 tot 4%.

    Wat betekent krimptolerantie? Het geeft procentueel aan hoeveel een gordijn door reiniging mag of kan krimpen.

    Het kan ongeveer een week duren tot uw gordijn klaar is.

    Next day delivery

    Bezorgservice binnen 24 uur (Next day delivery)? Dat kan zeker! Hier zijn extra kosten aan verbonden van €7,50.

    Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 24 uurs bezorgservice (Next day delivery) kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. In het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed geldt de 24 uursservice niet. 

    48 uurs service

    Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 48 uurs bezorgservice kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. Bijvoorbeeld in het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed kunnen we niet garanderen dat het binnen 48 uur klaar is.