Bent u geïnteresseerd in onze diensten voor uw bedrijf? Laundry Kings ontzorgt u in al het was- en stoomgoed. Wij halen de was op en brengen het op een door u gekozen tijdstip terug. Of het nu gaat om handdoeken, schoonmaakdoeken of bedrijfskleding; Laundry Kings realiseert dit graag voor uw organisatie. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Wilt u volumekorting of een offerte op maat ontvangen? Dit kan heel gemakkelijk! Vraag direct een offerte aan en ontvang een aanbod op maat om de wasservice, strijkservice of stomerijservice voor uw organisatie te laten verzorgen.

Offerte Formulier


Hoe werken wij?

Lees hier onze werkwijze.
Afspraak maken
Kies de diensten die u wilt. Plan online een afspraak door de pickup-, delivery datum en tijd op te geven. Vul uw gegevens in en bevestig de afspraak.
Pick - up
Bij de pick-up overhandigt u de wasgoed in een waszak, deze ontvangt u gratis van ons. Wij wegen het zodat u weet hoeveel kilogram het is en zullen dit per email bevestigen.
Delivery
Wij brengen uw wasgoed op de afgesproken datum en tijd terug. Betaling is per factuur, deze ontvangt u per email en is ook zichtbaar in uw account.
Wassen & Drogen al vanaf € 4,-

Laat uw kleren wassen of stomen al vanaf € 4,- per kilo. Zakelijk & particulier.

Bedrijfskorting

Vraag simpel een offerte aan en ontvangt een aanbod op maat.

Bezorgen binnen 24 uur!

Opgehaald en tot uw voordeur afgeleverd. Ook in de avond uren.

Top kwaliteit!

Zet uw wasgoed alvast klaar, wij zijn onderweg!