Laundry Kings is er ook voor bedrijven

Stomerij & wasservice op werk? Regel het nu makkelijk online.
Opgehaald en weer netjes bij u op kantoor geleverd.

  Naam

  E-Mailadres

  Telefoonnummer

  Plaats

  Beschrijf de wasbehoefte

  Wassen & Drogen

  Laat uw kleren wassen en drogen. Prijzen zijn per kilo. (excl. btw)

  Volumekorting

  Vraag simpel een offerte aan en ontvangt een aanbod op maat.

  Bezorgen binnen 48 uur!

  Opgehaald en tot uw voordeur afgeleverd.

  Wat bieden wij?

  Bent u geïnteresseerd in onze diensten voor uw bedrijf?

  Laundry Kings ontzorgt u in al het was- en stoomgoed. Wij halen de was op en brengen het op een door u gekozen tijdstip terug. Of het nu gaat om tafellakens voor restaurants of andere zakelijke gelegenheden, wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige service die aan uw specifieke behoeften voldoet.

  Denk ook aan handdoeken, schoonmaakdoeken, servetten of bedrijfskleding; Laundry Kings staat klaar om aan al uw wensen te voldoen. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen en al uw reinigingsbehoeften kunnen vervullen.

  Werkwijze

  Hoe werken wij?

  ​Laundry Kings, een ophaal- en bezorgservice voor al uw was- en stoomgoed.

  Lees hier onze werkwijze.

  Afspraak maken

  Plan online een afspraak door de ophaal-, bezorg datum en tijd op te geven. Kies de diensten die u wilt. Vul uw gegevens in en bevestig de afspraak.

  Ophalen

  Bij het ophaalmoment overhandigt u het wasgoed in een waszak, deze nemen we mee. Wij wegen het zodat u weet hoeveel kilogram het is en zullen dit per email bevestigen.

  Bezorgen

  Wij brengen uw wasgoed op de afgesproken datum en tijd terug. Betaling is per factuur, deze ontvangt u per email en is ook zichtbaar in uw account.

  Bedrijfskleding laten wassen of stomen?

  Neem contact op of maak een afspraak.
  0
   Uw Wasmand
   Uw wasmand is leeg.

   De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

    Gemengde was

    Bij gemengde was wordt uw wasgoed bij elkaar gewassen ongeacht kleuren of materialen. Indien er sprake is van een groot volume is het mogelijk om te kijken of het wasgoed gesorteerd gewassen kan worden.

    Gesorteerde was

    Bij gesorteerde was kunt u uw wasgoed sorteren op kleur en/of aantal graden waarop gewassen wordt. Wij gebruiken hiervoor twee aparte wasmachines. Bij gesorteerd wasgoed is er minimaal aantal van 8 Kilogram.

    Wasmand

    De totale prijs in uw wasmand is om u een schatting te geven wat het ongeveer gaat kosten. Bij het ophalen zullen wij uw wasgoed wegen en de bestelling bijwerken met de juiste aantal kilo’s of kledingstukken.

    Wasservice: Wat kan?

    Wasservice: Wat kan niet?

    Gordijnen

    Besluit u om uw gordijnen te laten reinigen, lees dan goed welke wasvoorschriften gelden voor de gordijnstof.

    Wij adviseren u van te voren te controleren of er een waslabel aanwezig is of dat u de wasvoorschriften heeft ontvangen bij uw aankoop. Wanneer er geen waslabel of wasvoorschriften aanwezig is wassen wij de gordijnen op 30 graden en is dit op eigen risico. Wanneer wij de gordijnen reinigen, hangen wij deze nat op en laat ze goed drogen voordat we ze gaan persen. 

    Na het reinigen van de gordijnen kan er soms kreukels in zitten. De meeste gordijnen hebben een kreukherstellende finish die de kreuken in een paar weken tijd strak trekt. In meeste gevallen gaan deze ook weg wanneer wij de gordijnen persen.

    Indien uw gordijn voor de eerste keer gereinigd wordt moet u rekening houden met een krimptolerantie van 2 tot 4%.

    Wat betekent krimptolerantie? Het geeft procentueel aan hoeveel een gordijn door reiniging mag of kan krimpen.

    Het kan ongeveer een week duren tot uw gordijn klaar is.

    Next day delivery

    Bezorgservice binnen 24 uur (Next day delivery)? Dat kan zeker! Hier zijn extra kosten aan verbonden van €7,50.

    Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 24 uurs bezorgservice (Next day delivery) kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. In het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed geldt de 24 uursservice niet. 

    48 uurs service

    Het kan voorkomen dat wij niet aan onze 48 uurs bezorgservice kunnen voldoen. Mocht dit het geval zijn, zal er altijd contact met u worden opgenomen. Bijvoorbeeld in het geval van onze strijkservice, gordijnen of mangelen van beddengoed kunnen we niet garanderen dat het binnen 48 uur klaar is.